Camping de Lakens

Onthaasten

Camping de Lakens ligt op slechts 100 meter van het brede Bloemendaalse strand. Hier is het heerlijk uitwaaien, luieren of zwemmen. De kinderen kunnen er ravotten, zandkastelen bouwen en zoeken naar garnalen. En jij? Jij vindt er vooral rust.

Zo kan jij bijvoorbeeld kiezen voor een massage, schoonheidsbehandeling of pedicure. De behandelingen worden gegeven in een Wellnessbus. Of ga je liever surfen, wandelen of een stukje hardlopen? De zilte zeelucht in de neus, hoofd in de wind en de gedachten op nul? Ook in het najaar is het strand dé plek om lekker uit te waaien.

Faciliteiten

Bij camping de Lakens is veel aandacht voor de kinderen. In de vakantieperiodes is er recreatie aanwezig. We hebben ook een tal aan activiteiten zoals surfen, suppen, yoga, powerkiten, mee met de reddingsbrigade of korren. Trek gekregen van een dag aan het strand?

Restaurant GESTRAND heeft twee verdiepingen plus een zonnig buitenterras, voor de kinderen is er een gave binnen- en buitenspeeltuin gecreëerd.

Liever een dagje winkels, warenhuizen en musea? Amsterdam is dichtbij, in Haarlem ben je in een kwartier. Ontdek zelf waarom deze stad al meerdere keren is uitgeroepen tot beste winkelstad van Nederland! Of prik een vorkje in één van de vele restaurants.

Wij zijn een huisdiervrije camping. Dit is omdat wij ons bevinden in het Nationaal Park. Hier worden de wilde dieren beschermd zoals de vos, de konijnen, reeën en herten. Je zult ze zeker tegenkomen!

Eventkalender 2020:

  • Yogaweekend 18 sept – 20 sept
  • Wellnessdag 3 juni en 9 sept
  • Borrelpop 16 juli, 23 juli, 30 juli, 6 aug en 13 aug
  • Outdoor Cinema 9 aug, 16 aug en 23 aug
  • Surfana Festival 3 sept – 7 sept
Strand ondernemer

Camping de Lakens

Highlight

Dag en nacht verrassend!

Openingstijden

27-03 tot 25-10 dagelijks van 09:00 tot 21:00