Evenementen in Bloemendaal

Zin om naar een feestje te gaan in Bloemendaal? Of wil je meer weten over andere evenementen in Bloemendaal en de omgeving? Kijk hier.

Voetjes van de vloer en genieten van een hip strandfeest? In Bloemendaal ben je op de juiste plek. Gedurende het jaar zijn er fantastische feestjes en andere evenementen. Er is zelf een laser- en vuurwerkshow te zien! Hieronder een indruk van wat er zoal speelt.

Bloomingdale Grand Opening

Bij Bloomingdale begrijpen ze het: ‘the summer is magic’ is de slogan van hun Grand Opening. In 2019 waren er onder andere optredens van GirlsLoveDJs, Maan, Kris Kross Amsterdam en andere acts. De heerlijkste beats bliezen uit de speakers. Dit strandfeest was opgedeeld uit twee podiums en was een fantastische start van het nieuwe seizoen. Wanneer je dit meemaakt, weet je dat terugkomen voor nog meer feestjes een must is. Voor de Grand Opening van Bloomingdale betaal je relatief weinig. Een compleet festival voor nog geen twee tientjes.

Strandfeesten Bloemendaal

In Bloemendaal zijn er gedurende de lente en zomer nog veel meer feestjes. Houd hun social media en websites hiervoor in de gaten. Ruim van tevoren zijn deze evenementen al aangekondigd. Wil je er zeker weten bij zijn? Bestel dan vooraf al een kaartje. Dit garandeert je dat een strandfeest nog niet uitverkocht is. Vind je het feestje te druk of wil je naar een andere locatie om iets te eten? Ga dan naar een strandpaviljoen of restaurant in de buurt. Kom later weer terug om de rest van het strandfeest mee te maken. De meeste feesten beginnen in de middag en gaan door tot middernacht. Waardoor je op tijd naar bed kunt. Zo ben je de volgende dag fris genoeg om iets anders te doen.

Bloemencorso Bollenstreek

Dol op bloemen? Dan is de folklore van het kleurrijke bloemencorso wellicht iets voor jou. Ga er samen heen of met het gezin. Het Bloemencorso gaat van Noordwijk naar Haarlem en is een kleurrijke optocht waar een miljoen mensen van genieten. Beslis zelf waar je het Bloemencorso bekijkt. Een bijzonder evenement dat in de buurt van Bloemendaal komt. Leuk om te bezoeken als je toevallig in Bloemendaal bent of te combineren met een dagje naar het strand. Kom na de show gezellig in een strandpaviljoen lunchen. Maak een mooie wandeling door de duinen of dineer in een luxe restaurant. Blijven slapen? Boek dan een strandhuisje of kies voor een hotelovernachting met ontbijt.

Een aantal websites om in de gaten te houden voor evenementen in Bloemendaal:

Aangesloten ondernemers

De volgende ondernemers zijn aangesloten:

Beachclub Fuel

U bent van harte welkom voor een goede lunch, een heerlijk diner of een gezellige borrel. Fuel biedt u zeven dagen per week een stijlvolle ambiance waar met passie en toewijding wordt gewerkt aan uw wensen.

Beachclub Bloomingdale

Bloomingdale Beach is de ideale locatie om ultiem te relaxen. Van loungen op ons terras en ontspannen dineren in ons restaurant tot private meetings en grote corporate events, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Bronze Beach

Wie het terrein van Bronze Beach betreedt, waant zich direct in de ultieme strand setting. Bij Bronze staan ontspanning, genieten en de laidback beachvibe centraal.

Op de hoogte blijven?
Facebook
Instagram