Restaurants en strandpaviljoens in Bloemendaal

Het hoogtepunt van een dagje uit. Heerlijk lunchen, chique dineren bij zonsondergang of een drankje met vrienden in een strandpaviljoen. Bloemendaal heeft het allemaal.

Bloemendaal heeft zeven strandpaviljoens. Een aantal daarvan zijn er permanent. Zo geniet je ook in de winter van een hapje of drankje. Wil je samen iets eten of met vrienden op pad? Je doet het in Bloemendaal.

Strandpaviljoens in Bloemendaal

Heerlijk wegzakken in een comfortabele loungestoel onder het genot van een koud drankje. De strandpaviljoens maken het een stuk aangenamer om tijd op het strand door te brengen. Geen zand tussen de tenen, puur comfort en genieten van het strand of de zee. Bloemendaal is in de lente of zomer heel gezellig. Vanaf maart tot en oktober zijn er rondom de strandpaviljoens allerlei te gekke events georganiseerd. Denk aan een laser- of vuurwerkshow en hippe markten. Zin om te lunchen of een biertje te drinken? Neem dan direct plaats. We komen het snel bij je brengen. Ga rustig buiten zitten of binnen wanneer het koud is. Wij schenken thee en verse cappuccino.

Restaurants in Bloemendaal

Ook voor culinaire hoogvliegers ben je in Bloemendaal op de juiste locatie. In de restaurants ben je welkom voor seizoensgebonden gerechten, die met vakmanschap en ambachtelijk zijn bereid. Neem plaats om deze gerechten te proberen. En zeg nou zelf! Vers gevangen kabeljauw smaakt toch net iets lekkerder.

In Bloemendaal en op het strand vind je luxe restaurants en brasseries voor een luchtiger diner of als er minder tijd is. Ga naar restaurant Fleur, restaurant Noor, restaurant N.A.P, restaurant Bokkedoorns of proeflokaal Bregje. De lekkerste gerechten die met zorg zijn samengesteld. Drink een glaasje wijn of ga voor een speciaalbiertje.

Uitgaan in Bloemendaal

Wil je een avondje uit in Bloemendaal? Na een dag op het strand luieren is het logisch dat je zin hebt om de benen te strekken. Ga naar Bronze Beach of Woodstock 69. Leuke adresjes waar met name in de lente en zomer feestjes zijn. Ook Bloomingdale, San Blas, Beachclub Vroeger, Beachclub Fuel of Republiek Bloemendaal zijn een bezoek waard. Toe aan een kroegentocht? Zelfs dit is mogelijk. Meestal is er geen entreegeld. Alle beachclubs staan open om je binnen te laten. Door de frisse bries van zee, voelt zit een stuk prettiger dan in een zweterige kroeg. Trek feestelijke kleding aan en maak er een echt avondje uit van. Doe het samen met vrienden, vriendinnen of nodig familieleden uit voor een reünie. In Bloemendaal beleef je avonden om nooit meer te vergeten.

Aangesloten ondernemers

De volgende ondernemers zijn aangesloten:

Bistro & Grill Later aan Zee

Bistro & Grill Later aan Zee is een prachtige beachclub in Bloemendaal aan Zee. Plof neer op het grote terras met verschillende zithoeken en laat je op je wenken bedienen!

Blazee snackterras

Blazee is een betaalbaar snackterras aan de boulevard van Bloemendaal aan Zee met verse, verantwoorde en kwalitatief goede producten met een snelle vrolijke service.

Strandhuis San Blas

Het hele jaar door buiten leven en alles uit de natuur halen zoals de lokale bevolking van de San Blas eilanden in Panama dat doet, dát is de basis geweest voor Strandhuis San Blas.

Op de hoogte blijven?
Facebook
Instagram