Sport en activiteiten in Bloemendaal

De zee, strand en duinen vragen je om in beweging te komen. Met een verfrissende duik in het zeewater, een prachtige strandwandeling of door een potje volleybal.

Bloemendaal Strand heeft van alles te bieden als het op sport en spel aankomt. Je bent van harte welkom op het strand. Geniet samen of alleen van een verfrissend briesje en de blauwe lucht. Op ons strand is het weer vaak een stuk beter dan landinwaarts. De ideale plaats om buiten te sporten: surfen, hardlopen, wandelen, volleybal of trampolinespringen. In de zee, op het strand of in de duinen kom je lekker in beweging.

Beachvolleybal op het strand in Bloemendaal

Het schemert al een beetje, nog net voldoende licht om samen een potje volleybal te spelen. Jouw beste vriendin slaat strak over het net heen en jij bent net op tijd om hem op te vangen. Een potje beachvolleybal is de optimale manier om in beweging te zijn. Je traint allerlei spieren en na een paar potjes krijg je al door hoe het werkt. Zijn er nog andere mensen bij het volleybalnet te vinden? Maak een praatje en daag hen uit om mee te doen. Bij strandpaviljoen Woodstock 69 vind je het volleybalnet.

Hardlopen of wandelen op het strand in Bloemendaal

Een wandeling of rondje hardlopen is voor iedereen weggelegd. Het is goed voor je en op het strand voelt dit nog net een beetje beter. Ga door de duinen, over het strand of manoeuvreer door de grillige branding. Heerlijk om met blote voeten te lopen, het geeft een gevoel van vrijheid.

Bloemendaal en surfen

Leren surfen op de beste golven van Nederland? In Bloemendaal ga je direct de zee in om een golfje te pakken. Zwem de zee op door rustig te peddelen, draai je om en pak een golf die bij je past. In het begin is het even wennen, wanneer je het eenmaal te pakken hebt is het verslavend. De kracht van de Noordzee voelt goed. Neem eerst lessen nemen. Later huur of koop je een plank en ga je direct het water in. Gebruik een surfpak om lekker warm te blijven. De Vrijwillige Reddingsbrigade Bloemendaal is er om mensen in het water te beschermen. Gaat er iets verkeerd? Dan schieten zij direct te hulp.

Trampolinepark van Bloemendaal

Trampolinepark Bloemendaal aan Zee is gelegen tussen de strandpaviljoens Bloomingdale en De Republiek in Bloemendaal aan Zee. Laat de kinderen even helemaal los gaan of spring zelf een aantal keer op en neer. Flink uitgeput? Dan is het tijd om een duik in het koude zeewater te nemen.

Aangesloten ondernemers

De volgende ondernemers zijn aangesloten:

Bloemendaalse Reddingsbrigade

De vrijwillige Bloemendaalse Reddingsbrigade is opgericht in 1923 en is op weg naar het 100 jarig bestaan. De Brigade bestaat uitsluitend uit vrijwilligers en zijn actief vanaf de tweede zondag in mei tot eind september in het weekend van 10.00 uur en in het seizoen en bij mooi weer ook op de doordeweekse dagen.

Mifune watersports

Onze spot ligt op een unieke locatie op het strand van Bloemendaal aan Zee, vlakbij Haarlem en Amsterdam. Gelegen aan een breed strand hebben wij de perfecte locatie om watersport te beoefenen.

Op de hoogte blijven?
Facebook
Instagram